KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

Nauczyciele XXX LO

Dyrektor szkoły:
  • mgr Ewa Dudkiewicz
Wicedyrektor szkoły:
  • mgr Renata Sobczyńska
Pedagog:
  • mgr Grażyna Deredas

Język polski:

  • mgr Ewa Czechowicz
  • mgr Joanna Klimowicz
  • mgr  Aneta Pastusiak

Język angielski:

  • mgr Monika Białecka
  • mgr Renata Sobczyńska
  • mgr Małgorzata Morawska
  • mgr Izabela Nawrot
  • mgr Michał Piotrowski
  • mgr Witold Świstek

Język niemiecki:

  • mgr Barbara Gadzinowska

Język hiszpański:

  • mgr Adam Panaszek
  • mgr Anna Desperak-Kędzia

Język francuski:

  • mgr Aneta Szuba-Ziomka

Język rosyjski:

  • mgr Ewa Pęczak

Historia/Historia i społeczeństwo:

  • mgr Adam Król
  • mgr Anna Sendor
  • mgr Piotr Solecki

Wiedza o społeczeństwie:

  • mgr Barbara Gadzinowska
  • mgr Adam Król
  • mgr Piotr Solecki

Etyka:

  • mgr Adam Król

Matematyka:

  • mgr Maja Doroba
  • mgr Dominika Florczak
  • mgr Anna Giełczyńska
  • mgr Maciej Rutkowski

Fizyka/Przyroda:

  • mgr Dariusz Fiodorow

Chemia/Przyroda:

  • mgr inż. Agata Stań

Biologia/Przyroda:

  • mgr Aleksandra Adamiak
  • mgr Ewa Dudkiewicz

Geografia/Przyroda:

  • mgr Agnieszka Olszewska

Sztuka/Muzyka:

  • mgr Ewelina Dachowska

Przedsiębiorczość:

  • mgr Ewa Witkowska

Wychowanie fizyczne:

  • mgr Michał Lewandowski
  • mgr Michał Kiriczenko
  • mgr Andrzej Łaska

Edukacja dla bezpieczeństwa:

  • mgr Andrzej Łaska

Informatyka:

  • mgr Waldemar Łatacz

Religia:

  • Wioletta Andrzejczak

Bibliotekarz:

  • mgr Anna Giełczyńska